حضور آب معدنی قله در هفدهمین کنفرانس ملی هیدرولیک ایران – دانشگاه شهرکرد

حضور آب معدنی قله در هفدهمین کنفرانس ملی هیدرولیک ایران – دانشگاه شهرکرد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهرکرد، صبح روز سه‌شنبه ۱۳ شهریور ۱۳۹۷ هفدهمین کنفرانس ملی هیدرولیک ایران در دانشگاه شهرکرد با حضور دکتر مسعود منتظری رییس انجمن هیدرولیک ایران​​​​​​​، دکتر رضا خوش سیر معاون پژوهش و فنآوری دانشگاه شهرکرد، دکتر شجاع قربانی معاون اداری و مالی دانشگاه، مهندس حسن مختاری مدیر عامل کارخانه آب معدنی قله و جمعی از مدیران استان و اساتید و دانشجویان آغاز شد.

دکتر رسول میر عباسی دبیر کنفرانس ملی هیدرولیک ایران در این مراسم ضمن خوش‌آمد گویی به حاضرین گفت: دانشگاه شهرکرد برای دومین بار میزبان کنفرانس ملی هیدرولیک ایران است این کنفرانس در نظر دارد آخرین دستاورد در زمینه مهندسی هیدرولیک، بررسی و راه‌کارهای عملی برای نیازهای صنعت آب کشور، توجه به شاخص‌های توسعه پایدار و بررسی مسائل آب و محیط زیست را ارائه دهد.

دبیر کنفرانس ملی هیدرولیک ایران در ادامه گفت: ۳۶۴ مقاله در ده محور تخصصی به دبیرخانه کنفرانس ارسال شده است که ۲۴۹ مقاله پذیرش شد که ۱۰۰ مقاله به صورت شفاهی و ۱۴۹ مقاله به صورت پوستر ارائه شد. همچنین در این کنفرانس دو نشست تخصصی با موضوع‌های عملکرد سازه‌های هیدرولیکی در شرایط کم‌آبی و ارزیابی طرح‌های تأمین آب از منظر زیست محیطی نیز برگزار شد.

دکتر روح‌الله فتاحی رییس شورای سیاست گذاری هفدهمین کنفرانس ملی هیدرولیک ایران نیز ضمن خیر مقدم، آب را شاهرگ حیات بشری خواند و گفت: در ایران و کشورهای غربی تحقیقات زیادی در مورد هیدرولیک و نقش آن در زندگی و اهمیت آن در محیط زیست، پزشکی و حمل و نقل انجام شده است هیدرولیک و آب جایگاه اساسی برای کشور ما دارد تا زمانی که به صورت تخصصی دانش هیدرولیک را در مدیریت منابع آب مدنظر قرار ندهیم با مشکلات بیشتری مواجه می‌شویم زیرا هیدرولیک جامعیت دارد و موتور محرکه همه تحولات کره زمین است.

 ایشان محورهای موضوعاتی هیدرولیک را بسیار گسترده عنوان کرد و مجموعه مقالات ارائه شده را شامل طیف وسیعی از موضوعات دانست و دلیل آن را گستردگی نقش هیدرولیک در زمینه‌های مختلف عنوان کرد.

شرکت صنایع غذایی رنگین کمان چلگرد (آب معدنی قله) به عنوان حامی این کنفرانس در کنار دیگر شرکت‌های بزرگ همچنین حضور فعالی در نمایشگاه این کنفرانس جهت آشنایی اساتید، مدیران و دانشجویان با تکنولوژی‌ها و زیرساخت‌های موجود در این کارخانه داشت و امید است این امر موجب افزایش ارتباط دانشگاه با این واحد صنعتی شود.

اشتراک گذاری پست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.